Watz Energie Bekijk de Tarieven & Pakketten van Watz

Watz is een nieuwe Belgische speler op de Vlaamse energiemarkt. Ze brengen je 100 procent Belgische en 100 procent groene stroom aan de voor hen best haalbare prijs. Watz is er voor particulieren en kmo’s met een verbruik van minder dan 50MWh. Het is vandaag de dag heel eenvoudig om van energieleverancier te veranderen. U kunt u online op de website van Watz inschrijven en Watz doet de rest voor u. Watz beschikt eveneens over een klantenservice waarmee u kunt bellen of zelfs skypen. Bij Watz kunt u altijd rekenen op duidelijkheid. Ze dragen bijvoorbeeld bereikbaarheid hoog in het vaandel. De medewerkers van Watz staan dag in dag uit klaar om ook u te helpen met uw energiebehoeften. Transparantie kenmerkt niet allen hun houding ten opzichte van de klanten, maar het is ook het leidmotief voor de prijzen en tarieven.

Vergelijk de Tarieven van Watz met die van andere Energieleveranciers

Vergelijk Watz met andere leveranciers van energie

Momenteel is Watz er enkel nog maar voor elektriciteit en niet voor aardgas. Aardgas komt binnenkort. Als u voor Watz kiest kiest u voor Belgische en groene stroom. De elektriciteit van watz wordt voor de volle honderd procent in België geproduceerd. Daarvoor wordt enkel hernieuwbare, groene energie gebruikt.

Het aanbod van Watz is niet groot, maar daarom wel zo eenvoudig. 1 tariefplan, 1 jaar en 1 vaste prijs. Watz biedt u daarvoor één klaar en duidelijk tariefplan aan. Dit zonder addertjes en zonder kleine lettertjes. Bij Watz krijg je een contract van 1 jaar, met 1 vaste prijs. Ten laatste 6 weken na het verlopen van de 12 maanden krijgt u een offerte voor de volgende 12 maanden. Het staat u dan ook vrij om van energieleverancier te veranderen of bij Watz te blijven.

Besparingstips van Watz

Wat ook interessant is aan de website van Watz is dat ze tal van besparingstips aanbieden, zo kunt u gerust even uitzoeken waar u kan besparen op energie. Wat dat kan ook al serieus wat geld schelen over een langere periode.

Het klantenpaneel op de website van Watz is nog niet af. Maar binnenkort kunt u via de website van Watz ook vrij eenvoudig een handig overzicht krijgen van je verbruik, je laatste facturen en enkele nuttige tips. Indien je nu vragen hebt hierover, staan ze natuurlijk klaar aan de telefoon om uw vraag te beantwoorden.

Klant worden van Watz kan eenvoudigweg via de website. Net zoals bij de grote energiebedrijven kunt u een online formulier invullen waarvoor u de deur niet uit moet. Watz regelt dan alle formaliteiten voor u zodat u zich daar al geen zorgen meer hoeft over te maken. Uw elektriciteit wordt gewoon overgeschakeld. Natuurlijk krijgt u tijdens het overstappen van energieleverancier altijd elektriciteit en is er nooit een moment dat u zonder stroom hoeft te zitten.

Eveneens is Watz denk ik de enige energieleverancier die u ook kunt bereiken via Twitter, Skype of Facebook. Natuurlijk kunt u hen ook bereiken op de traditionele manieren zoals telefoon of email.
Deze kleine startende energieleverancier is sinds 1 januari 2013 ook aangesloten bij de ‘Vregtest’ waar u kan vergelijken welke energieleverancier het goedkoopst uitkomt voor u.

Start met Vergelijken