Vergelijk Eni met andere leveranciers Bekijk de Tarieven & Pakketten van Eni

Eni, wat vroeger bekend stond onder de naam Nuon heeft als slogan ‘Eenvoud in Energie’. Eni is één van de grootste energieleveranciers in België wat betreft elektriciteit en aardgas. Eni is niet alleen een grote energieleverancier maar biedt trouwens ook werk aan zo’n 79000 werknemers in welgeteld 85 landen. Het gaat hier dan ook om een grote internationale organisatie met roots in Italië. Het bedrijf is wereldwijd actief in de olie-, gas-, elektriciteits-, petrochemische en engineering industrie. Doordat Eni zo groot is is het ook mogelijk om voordelige tarieven aan te bieden aan hun klanten.

Vergelijk de Tarieven van Eni met die van andere Energieleveranciers

Eni Gas en Elektriciteit

Eni bied voor zowel elektriciteit als aardgas een aantal packs aan op maat. Bij deze packs geniet u van een voorafbepaalde bescherming tegen prijswijzigingen. Eveneens is er de optie Flex waar u niet beschermd wordt tegen prijs wijzigingen maar actief de markt volgt. Tevens kunt u bij Eni vrij kiezen tussen groene stroom of juist niet. Tevens heeft Eni ook een zeer uitgebreide dienstverlening.

De Packs

Er zijn packs die u kunt kiezen naar aanleiding van uw behoefte. Ook kunt u kiezen tussen een pack met elektriciteit en aardgas of een pack met enkel elektriciteit of aardgas. Telkens bieden ze 4 verschillende packs aan waar gerust iedereen zijn behoefte in vindt en natuurlijk ook het voordeligst bij is qua prijs.

Op de website kunt u tal van tips vinden over hoe u bijvoorbeeld kunt besparen op elektriciteit en welke subsidies er bestaan en voor welke ook u in aanmerking komt.

Voor mensen die van plan zijn om over te stappen van energieleverancier naar Eni hebben ze de volgende troeven op een rijtje gezet:

– De klanten van  komen op de eerste plaats. Ze hebben een unieke vlotte dienstverlening die 24 uur per dag en dit 7 dagen op een week bereikbaar is.

– Bij Eni handelt u in alle vertrouwen. Wereldwijd heeft Eni al meer dan 9 miljoen klanten die dagelijks gebruik maken van de diensten. Daarom luidt de missie van Eni ook als volgt: u de beste en vooral eenvoudigste energieoplossingen bieden. Eni heeft alleen op de Belgische markt al meer dan tien jaar ervaring met 600 000 klanten zoals gezinnen, professionals en bedrijven. Bevoorradingsproblemen hebben ze bij Eni niet.

– Eni biedt u vernieuwende oplossingen die het verschil echt wel maken. Naarmate u als individu verschillende behoeftes heeft die veranderen, veranderd ook uw energieverbruik. Eni ontwikkelde volumeschijven zodat de uurtarieven zich aanpassen aan uw behoeften en zodat u nooit teveel betaalt. Dit alles gebeurt volledig automatisch voor u.

Overstappen naar Eni kan vanaf nu heel eenvoudig online

Overstappen naar Eni kan heel eenvoudig. Alles kan online gebeuren en ook zijn ze bereikbaar op een gratis telefoonnummer voor uw aanvraag. Dit nummer vindt u terug op de website.
Nu overstappen naar Eni in drie eenvoudige stappen:
– U vult het formulier in via de website van Eni;
– Eni regelt alle praktische zaken;
– U blijft energie krijgen en niemand hoeft bij u langs te komen.

Start met Vergelijken