Belpower energie Bekijk de Tarieven & Pakketten van Belpower

Vergelijk de Tarieven van Belpower met die van andere Energieleveranciers [/button] Belpower is een Belgische energieleverancier die enkel enkel en alleen maar groene energie levert. Sinds de liberalisering van de elektriciteitsmarkt heeft ook u het recht om uw elektriciteitsleverancier zelf te kiezen. U kunt zelfs een groen product verkiezen. De bewuste keuze van Belpower om uitsluitend groene stroom aan te bieden is gedreven door hun respect voor het milieu, de mensen en de maatschappij. Tevens werkt u door voor Belpower te kiezen mee aan hun doelstelling die ze hebben om in België tegen 2020 20 procent hernieuwbare energie te gebruiken.

Vergelijk de Tarieven van Belpower met die van andere Energieleveranciers

Belpower bied u ook de mogelijkheid om zelf zonnepanelen te plaatsen of uzelf voorzien van een fotovoltaïsche energievoorziening. Ze hebben dit op de markt gebracht onder de volgende 3 pijlers:

Duurzaam: Met Belpower kiest u voor een duurzame en uiterst rendabele energie-oplossing, want uw fotovoltaïsche installatie betaalt zich in korte tijd terug.

Voordelig: Bovendien levert Belpower elektriciteit tegen competitieve prijzen en brengt Belpower het voorschot op uw elektriciteitsrekening direct in mindering!

Extra winst: Uw energieproductie levert u zelfs geld op. Uw groene certificaten kunt u gewoon aan deze energieleverancier verkopen.

Verder bevat het globale aanbod van Belpower de volgende onderdelen:

– Bij de bestudering van uw project, loodst Belpower u, in alle transpiratie, naar de meest geoptimaliseerde keuze voor uw investering. De ingenieurs en technici van Belpower stellen een systeem op die het beste past waarbij ze rekening houden met uw dak, uw verbruik, uw ligging en al uw wensen.

– Belpower begeleidt u dan ook in de administratieve en technische opvolging. Dit voor, tijdens en na de plaatsing van uw systeem met de distributienetbeheerder.

– Belpower plaatst het systeem door hun eigen erkend installatieteam. Dit kan als u dit wenst ook in samenwerking met een installateur naar uw keuze.

– Bij Belpower kunt u rekenen op een volledige begeleiding gedurende de hele levensduur van de installatie.

– Belpower bied u ook een kwaliteitsgarantie op alle componenten van uw installatie om de haalbaarheid van uw investering te waarborgen na de terugbetaling van uw aankoop.

– Gratis gepersonaliseerde studie door Belpower

Volgens Belpower betekent groene elektriciteit kopen:

– Een steentje bijdragen aan de productie van groene stroom;

– De uitstoot van broeikasgassen voorkomen;

– Het gebruik van uitputbare energiebronnen afremmen;

– De “energie-onafhankelijkheid” aanmoedigen.

Waarom kiezen voor groene energie van Belpower?

Tegenwoordig hoor je overal op het nieuws, in de krant, op het internet veel toenemende bezorgdheid voor het milieu en de klimaatwijzigingen die optreden. Belpower bied daarvoor een oplossing, en die ligt in de ontwikkeling van de sector van de hernieuwbare energie.

De energiebronnen die worden gebruikt bij Belpower zijn kosteloos en onuitputtelijk en kunnen voor een onbeperkte duur gebruikt worden. Belpower streeft ernaar dat deze bronnen niet vervuilend zijn en hun verbruik heeft weinig of geen ecologische impact. In België wordt slecht 1,1% groene energie gebruikt. De doelstelling die tegen 2010 bereikt moest worden is 6% energie afkomstig van hernieuwbare energiebronnen in het bruto elektriciteitsverbruik. Belpower wil daarom tegen 2020 hun streefdoel van 20% hernieuwbare energie in België bereiken. Help jij daar een handje aan mee? Kies dan nu voor Belpower.

Direct Vergelijken