Energie 2030

Energie 2030 vergelijken Bekijk de Tarieven & Pakketten van Energie 2030

Energie 2030 s.a. is een internationale onderneming die groene energie levert. De instantie is eerst begonnen met Frankrijk en Duitsland te veroveren en is sinds kort ook beschikbaar voor de Belgische mark. Energie 2030 scoort al een tijdje bovenaan aan de lijst van groenste energieleveranciers van Greenpeace. Greenpeace verzet zich ertegen dat grote energiebedrijven grijze energie via contractfraude in feite witwassen naar groene energie en zo op uw factuur kunnen zetten dat het volledig groene energie is terwijl er ook elektriciteit van kerncentrales en dergelijke tussenzit.

Vergelijk de Tarieven van Energie 2030 met die van andere Energieleveranciers

Energie 2030 biedt 3 verschillende producten aan en beweert dat ze gemiddeld 100 euro goedkoper zijn dan hun concurrenten. De 3 verschillende producten die ze aanbieden zijn de volgende:

–        Clean Power Europe: 100 procent groene elektriciteit door Energie 2030 in Europa geproduceerd

–        100 procent groen & 100 procent regionaal: 100 procent groene elektriciteit door ons in België geproduceerd

–        100 procent groen, 100 procent regionaal en 100 procent groenstroomcertificaten: 100 procent groene elektriciteit door Energie2030 in België geproduceerd. Daarnaast wordt deze elektriciteit begeleid door 100 procent groennestroomcertificaten in plaats van het wettelijke minimum.

Bij Energie 2030 kunt u zelf kiezen hoelang. Dit kan één, twee of drie jaar zijn. Als u lid bent van de Coöperatieve Energie 2030 betaalt u maar 40 euro vaste vergoeding. Verder bied Energie2030 u een verzekerde lage prijs gedurende 3 jaar. Leden van de Coöperatieve Energie 2030 met 4 aandelen of meer betalen maar 20 euro vaste vergoeding.

Klant worden van Energie 2030 kan niet online. Wel kunt u op de website van Energie2030 een contract downloaden, afdrukken, invullen en opsturen. Dit is de enige manier waarop u kunt klant worden van Energie 2030.

Energie 2030 Internationaal

Energie 2030 is vertegenwoordigd in de volgende landen: Duitsland, Frankrijk en nu ook België.

Energie 2030 beschikt wel niet over een directe klantenservice. Weliswaar kunt u wel een mailtje sturen via hun website of bellen naar hun algemene nummer dat u terugvindt op de website van Energie 2030. Deze energie leverancier is vooral zeer bekend door de campagne van Greenpeace. Doordat ze aan de top staan van de energiebedrijven die groene energie leveren en dan ook echt groene energie levert krijgen ze wel een groot aandeel van de klanten. De tarieven voor energie van Energie 2030 kunt u eenvoudig raadplegen op hun algemene website.

Energie 2030 kan ook uw leverancier worden wat betreft Biogas. Ze leveren biogas die ze zelf geproduceerd hebben en ook daar houd Greenpeace nauwlettend een oogje in het zeil zodat het ook echt biogas is dat u krijgt. Verder kunt u bij Energie 2030 uw eigen groene energie certificaten verkopen. Ze betalen u er 90 euro voor als u een actieve aandeelhouder bent of 75 euro als u een van hun ambassadeurs bent. Zo geraken ze ook aan energie die ze kunnen aanbieden aan andere eindconsumenten.

Energie 2030 noemt zich dan ook het enige bedrijf die echt groene stroom aanbied. Dit zou wel eens kunnen kloppen volgens Greenpeace door hun ranglijst. Daar hebben ze een rijtje gemaakt van energieleveranciers. Diegene die volgens Greenpeace het meest groene elektriciteit door levert aan de eindconsument komt bovenaan de lijst, en dit is Energie 2030. Volgens Greenpeace leveren de andere energieleveranciers ook grijze energie onder de vorm van groene energie. Dit door met contracten te frauderen en dergelijke.

Start met Vergelijken