Eneco Bekijk de pakketten en tarieven van Eneco

De slogan van Eneco luidt als volgt ‘Samen gaan we voor duurzaam!’. Eneco staat momenteel aan de top in het groene stroom klassement die opgesteld werd door Greenpeace. Eneco is dan ook 100 procent groene elektriciteit en natuurlijk geproduceerd aardgas. Ze investeren ook in België doordat ze zoveel mogelijk van hun groene energie produceren in België. Eveneens kopen ze ook af van Belgische onafhankelijke producenten. Eneco wil in de toekomst alleen nog maar produceren in onze eigen regio.

Vergelijk de Tarieven van Eneco met die van andere Energieleveranciers

Elektriciteit en gas bij Eneco

Eneco biedt je duurzame energie aan voor een eerlijke prijs. De energie wordt lokaal geproduceerd uit wind, zon en biomassa. Als u kiest voor Eneco elektriciteit en gas kiest u voor zekerheid en duidelijkheid en bovendien voor een leefbare toekomst. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor u kinderen, kleinkinderen, … . Bij Eneco krijgt u volledige zekerheid van een vaste elektriciteitsprijs gedurende één jaar, duidelijke communicatie over de tarieven, de meest transparante gasformule op de Belgische markt, niet gekoppeld aan de olieprijzen, geen abonnementskost op gas waardoor u 40 euro bespaart en 100 procent groene energie.

Tevens steunt u, als u voor Eneco kiest, investeringen om België op korte termijn onafhankelijk te maken van buitenlandse energieproductie en de ontwikkeling van 100 procent hernieuwbare energieproductie in België tegen 2016. Om over te stappen naar Eneco kunt u eenvoudig via de website verder geholpen worden. Alles kan online gebeuren en u hoeft de deur hiervoor niet uit.

De overstap naar Eneco gebeurt in 4 stappen:

1. U tekent een contract bij Eneco;

2. De medewerkers van Eneco regelen de overstap met uw netbeheerder;

3. Eneco start met de levering van elektriciteit en gas;

4. Eneco ontvangt meetgegevens van uw netbeheerder.

Bij Eneco kiest u ook voor biogas

Industriële of landbouwbedrijven kunnen hun organische afval en mestoverschotten tegenwoordig op een ecologische manier kwijt in een biogasinstallatie. Daar worden al die stoffen verwerkt tot een milieuvriendelijke, hernieuwbare energiebron: biogas.

Inzake biogas is Eneco zonder meer een pionier. Reeds verschillende installaties zijn in België operationeel, zowel in de industrie als bij landbouwbedrijven. Biogas is een economische energiebron die energie levert en maar weinig verbruikt. Daarbij draagt ze rechtstreeks bij aan het verminderen van CO2 uitstoot, de uitstoot van methaan in de atmosfeer en het broeikaseffect.

Bio-energie is een verzamelnaam voor energie die uit biomassa en afval wordt gehaald. We onderscheiden biomassa en biogas. Duurzaam is bio-energie pas als de voorraad biomassa niet afneemt. Eneco is sinds 5 jaar actief in België met de opwekking van duurzame energie via vergisting. Eneco is dan ook een pionier wat betreft biogas. Daarom is de keuze voor biogas van Eneco wel vrij logisch.

Eneco zonnepanelen

Eneco kan u ook helpen met de aanschaf voor zonnepanelen. Zo werken ze onder het moto van investeer vandaag in zonnepanelen en betaal morgen minder voor uw energieafrekening. Verder hebben ze op hun website mooie grafieken staan over hoeveel u nu precies kunt besparen door nu te investeren in zonnepanelen. Zo kunt u ook kiezen voor een lening om de zonnepanelen te bekostigen en de lening afbetalen met het geld dat u anders aan energieafrekeningen besteed. Als dat nou niet handig is. Dit zijn dan als het ware gratis zonnepanelen.

Start met Vergelijken