Lampiris Energie Bekijk de tarieven & Pakketten van Lampiris

Lampiris werd opgericht in 2003 door Bruno Venanzi en Bruno Vanderscheuren. Het is een volledig Belgisch en onafhankelijk bedrijf die over de nodige vergunningen beschikt om zijn activiteiten uit te voeren in de drie Belgische gewesten. Momenteel biedt Lampiris al tewerkstelling aan een 170 tal medewerkers en leveren ze hun diensten aan meer dan 400 000 klanten.

Vergelijk de Tarieven van Lampiris met die van andere Energieleveranciers

Lampiris biedt alle Belgische consumenten 100 procent groene elektriciteit en aardgas tegen een scherpe prijs. Dankzij Lampiris wordt hernieuwbare energie de oplossing van de toekomst, zowel economisch als ecologisch:
 Wij bieden onze klanten de meest voordelige vaste tarieven voor ‘100% groene elektriciteit’;
 Wij kiezen voor lokale productie van 100% groene elektriciteit, dicht bij de plaats waar ze verbruikt wordt;
 Wij steunen projecten rond het duurzame beheer van energiebronnen (bijvoorbeeld Natuurpunt).

Vergelijk Lampiris met andere energieleveranciers

Lampiris levert 100 procent groene energie. Bij Lampiris krijgt u transparante tarieven die altijd voordelig zijn en kunt u altijd rekenen op een dienstverlening van topkwaliteit. Tevens is je energie gegarandeerd en gecontroleerd honderd procent groen. Bij Lampiris bescherm je ook het milieu, naar eigen zeggen bespaard elk gezin jaarlijks 1,6 ton CO2. Lampiris heeft ook een telefoonnummer waar de klantendienst gratis bereikbaar is op werkdagen en zaterdagvoormiddag. Op deze klantendienst beloven ze u een vlotte verwerking van uw klachten en / of behoeftes. Daarnaast heeft Lampiris ook een online klantenservice. Waardoor u uw vraag online kunt stellen en de dossiers met veelgestelde vragen zo kunt doorkijken. Tevens beschikken ze ook over een online klantenzonde waar u bijvoorbeeld kunt nagaan welke meterstanden er genoteerd werden, of er nog facturen openstaan, om een verhuizing te regelen, …

Als u kiest voor Lampiris, kiest u voor een 100% Belgisch en 100% onafhankelijk bedrijf die de tewerkstelling in België bevordert.

Lampiris werkt zonder verbrekingskosten, zowel voor elektriciteit als voor gas. Ze werken voor hun producten met variabele, transparante prijzen. Tevens leveren ze in heel België.

Lampiris staat voor

 Een competitief prijsbeleid;
 Labels die de oorsprong en productiemethode van de groene elektriciteit garanderen;
 De aankoop van elektriciteit bij onafhankelijke, lokale producenten om 100 % groene elektriciteit te leveren in zo groot mogelijke hoeveelheden;
 100% investeringen in groene energie;
 Investeringen in onze eigen productiecapaciteit.

U kunt uw besparing door van uw huidige energieleverancier over te stappen naar Lampiris online eenvoudig uitrekenen op de website van Lampiris. Tevens betaalt u als u ooit uw contract opzegt, bij Lampiris nooit opzegkosten of dergelijke kosten. Dit maakt het dan ook wel zo eerlijk.

Tevens steunt Lampiris jou als je producent bent van schone energie en kiest voor fotovoltaïsche panelen. Lampiris helpt je je installatie te optimaliseren met tips op maat. Bovendien helpt Lampiris je met je groennestroomcertificaten te verkopen tegen een interessante prijs. Voor groennestroomcertificaten uit Vlaanderen geven ze een maximale prijs van 56 euro per stuk en voor Brussel een maximale prijs van 82 euro per stuk. Dit wel tot maximum 100 stuks per persoon. Zelf stellen ze ook voor om Elia even te raadplegen doordat het kan zijn dat deze een betere prijs bieden voor uw certificaten.

Start met Vergelijken