Octa+ Energie Bekijk de Tarieven & Pakketten van Octa+

Octa+ is een energieleverancier voorheen vooral leverancier was van benzinestations en mazout. Maar sinds kort heeft het ondernemende bedrijf ervoor gezorgd dat ze ook energiediensten zoals elektriciteit en aardgas kunnen aanbieden. Ondanks het feit dat Octa+ zijn energie niet zelf produceert, heeft het bedrijf een vaste positie verworven tussen de grote internationale marktleiders. Wat op het eerste gezicht een tekortkoming lijkt, is in feite de grote kracht van Octa+: ze kiezen immers vrij uit verscheidene producenten. Op die manier beschikken hun klanten over de beste producten tegen de beste prijs. De onafhankelijkheid van Octa+ stelt ze in staat om de aankopen te optimaliseren en betere voorwaarden te bieden dan de concurrenten, zowel inzake diensten als levering aan de eindverbruiker.

Vergelijk de Tarieven van Octa+ met die van andere Energieleveranciers

Octa+ Energie in België

Octa+ streeft dan ook gedreven naar de visie die ze gebruiken als een standaard voor de onderneming: De beste verhouding tussen kwaliteit, service en prijs. Octa+ is een 100 procent Belgisch bedrijf die zich wil onderscheiden van de grote energiegroepen door een verfrissende en ambitieuze aanpak. De mens en de consument staan centraal in hun energieproject. Bij Octa+ worden de klanten nooit als een nummer behandeld. Ze streven dan ook naar een perfecte klantenservice waar je altijd snel verholpen wordt met uw problemen en / of opmerkingen. Octa+ streeft ook naar de allerlaagste prijs. Dit kunnen ze mogelijk maken omdat ze onafhankelijk opereren op de energiemarkt, daardoor kunnen ze producenten selecteren die hen in staat stellen om de beste prijzen te bieden. Ook de lage werkingskosten van Octa+, het is immers een KMO, hebben een positieve weerslag op de zeer concurrerende prijzen.

Octa+ heeft 10 beloftes op een rijtje gezet voor de consument:
1. Een multie-energieleverancier
2. Een onafhankelijk bedrijf op mensenmaat
3. Eén enkele contactpersoon per klant
4. Betrouwbaarheid en vertrouwen
5. Allerlaagste prijzen
6. Wij belonen trouwe klanten
7. Inwisselbare energiepunten
8. Een duidelijke en gedetailleerde factuur
9. Begeleiding bij administratieve procedures
10.Bevordering van minder vervuilende energiebronnen en rationeel energieverbruik.

Ja, u leest het hierboven al, Octa+ maakt gebruik van zogenaamde ‘energiepunten’. Per product dat u afneemt van Octa+ krijgt u punten. Uw punten worden zelfs verdubbeld of verdrievoudigd als u meerdere producten van Octa+ gebruikt. Zo krijgt u energiepunten met een waarde van 1 eurocent. Dit lijkt misschien niet veel, maar alle kleine beetjes maken uiteindelijk een grote som. De punten kunt u dan omruilen tegen aftrek op uw energiefacturen, gratis brandstof in de Octa+ stations, leuke promotieartikelen of een compensatie van uw CO2 uitstoot.

Overstappen naar Octa+

Via de website van Octa+ kunt u eenvoudig overstappen van energieleverancier. Dit zelfs in 10 minuten volgens de website. Als u vragen heeft bij het invullen van uw gegevens kunt u natuurlijk altijd persoonlijk advies krijgen op de klantendienst die altijd bereikbaar is. De website van Octa+ bied u tevens ook een handige tool aan om uw elektriciteit te vergelijken en zo komt u natuurlijk aan de goedkoopste leverancier voor uw elektriciteit.

Alle energie die Octa+ levert is groene energie. Zo kunt u kiezen bij zowel elektriciteit als bij aardgas om een variabel of een vast contract te krijgen. Bij het ene volgt uw factuur de trends van de marktprijzen op, bij het andere contract weet u op voorhand perfect wat u zult betalen per verbruikte kilowatt voor de looptijd van het contract.

Start met Vergelijken